Suport a Proxecto Cárcere

DSC_0652

L’Associació Amics de l’Ateneu Santboià dóna suport a la Plataforma Proxecto Cárcere en la seva lluita per la recuperació de la Presó Provincial d’A Corunya per a usos culturals, socials i educatius de caràcter independent. Proxecto Cárcere també forma part de la Red Transibérica de Espacios Culturales Independientes i és un dels projectes de la xarxa que sentim més propers.

Recentment, la plataforma ha obert un procés de recollida de signatures per exigir que finalitzi l’abandonament institucional de l’edifici, que s’està deteriorant molt ràpidament i es troba en perill de ruïna. La presó és un edifici de gran valor patrimonial, arquitectònic i històric, integrat a l’espai del Far d’Hèrcules, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

Per donar suport a la seva lluita, podeu signar el seu manifest.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *