Fes-te soci


Per què associar-se a Amics de l’Ateneu Santboià?

Tot i que tot la idea va començar per impulsar una campanya de micromecenatge que ajudava a finançar la FMA 2013, avui i, sobretot, a partir de la campanya #SalvemAteneu pensem que associar-se a Amics de l’Ateneu Santboià és quelcom important i que cal promocionar.

La missió de l’Associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant-hi la ciutadania com a agent actiu per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social, tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

Així doncs, associar-se significa ser una persona més per demostrar que hi ha molts santboians i santboianes que estimem l’Ateneu i recolzem la seva recuperació, que volem que l’Ateneu sigui una entitat oberta a la participació i on totes les sensibilitats i sectors socials hi tinguin cabuda.


Què implica fer-se soci?
 • Aportar a l’associació cultural Amics de l’Ateneu Santboià més força, ajudant a augmentar les persones que comparteixen els seus valors i objectius.

 • Rebre el butlletí informatiu amb totes activitats i qüestions que envolten l’Ateneu.

 • Ser convocats a les assembles i activitats per a socis i sòcies.

 • Rebre avantatges o descomptes en activitats culturals de l’Ateneu o d’entitats simpatitzants.


Com puc fer-me soci?
 • Apropa’t a les assembles de l’Ateneu els dimarts de 19:30 a 20:30 perquè apuntem les teves dades de contacte i puguis fer la donació dels 5€ simbòlics.

 • Envia un correu electrònic a ateneusantboia@gmail.com amb les teves dades personals (nom, cognoms, data de naixement i correu electrònic) i quan rebis resposta podràs fer una transferència de 5€ simbòlics al número de compte   2100 3324 56 2100 903225  amb el teu nom i cognoms en el concepte.
  Tan aviat com tinguem el carnet físic ens posarem en contacte amb tu perquè el passis a recollir!

Un comentari a “Fes-te soci

 1. Hola, Soc la mare de l’Alan de cinc anys i la Cloe d’un any. M’ agradaría parlar amb el grup de criança NIU , com ho puc fer?
  Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *